Emlid

About HDMI-CSI BRIDGE


(윤동현) #1

Hi, I like to use HDMI-CSI Bridge to use GoPro Camera.

but, when i command ‘raspivid -t 0’, said

‘The driver for the TC358743 HDMI to CSI2 chip you are using is not Supported’

how can i solve it? Help ME!


(Dmitriy Ershov) #2

Hey there,

What product do you use?

In case you are creating a thread about an issue it is necessary to provide following information to get help:

  1. Image and ArduPilot version.
  2. Detailed problem description. How does observed behavior differ from the expected one?
  3. Your step by step actions.
  4. Picture of the setup and connection scheme.
  5. If using any additional hardware please provide exact make and model.

(윤동현) #3

Sorry to my bad question.

Curruent ardupilot and image version is latest.

My model name is b101

https://auvidea.com/b101-hdmi-to-csi-2-bridge-15-pin-fpc/

In raspbian kernal 4.1, they support plug-and-play service but i suppose that emlid raspbian dont.

And when i commad ‘raspivid -t 0’

Reply ‘The driver for the TC358743 HDMI to CSI2 chip you are using is not Supported’ and didnt work.

I saw many article about using b101 at raspberry pi… but there are little article at navio2

So please help me . . …


(Tatiana Andreeva) #5

Hey there,

Could you please try to add ‘-cs 0’ flag to raspivid command?


(윤동현) #6


there is no effect


(Tatiana Andreeva) #7

Hi,

Now it’s really difficult to determine what’s causing the issue as the task you are trying to accomplish is not easy. Please make sure all your hardware is working fine, check the software, try to follow all the steps once again.


(system) #9

This topic was automatically closed 100 days after the last reply. New replies are no longer allowed.